IF YOU NEVER TRY, YOU’LL NEVER KNOW

Volg ons:

Sup huren in Drenthe

Nieuw in Emmen! Reserveer je sup online en vaar over Drentse meren en kanalen. Suppen is inspannend maar toch zo relaxend. Heerlijk de wind door je haar en ontspannen. 

De sups zijn te huren voor verschillende tijden en dagen. Iedereen kan het leren, en suppen is zeker niet moeilijk. Voor dat je op pad gaat met de sups krijg je een korte uitleg. Mocht je toch liever meer ervaren een tocht willen maken. Kan je er ook voor kiezen om van te voren een kennismaking clinic volgen. Onbekend in de omgeving? Er zijn verschillende touren te doen, ontdek het Drentse landschap vanaf het water, een unieke en prachtig gezicht welke je niet snel zal tegenkomen. 

De Sup kan gehuurd worden vanaf 2 personen voor een tijdstuur van 1 uur, 2 uur, hele dag of een hele week. Kinderen tot 12 jaar mogen bij een volwassen mee op de sup of onder toezicht van een volwassenen zelf de sup besturen. Boven de 12 jaar mag de sup zonder begeleiding gehuurd worden. Ben je met een grotere groep of opzoek naar dag vullend programma? Dan kun je het Suppen ook combineren met andere activiteiten uit ons aanbod. Waar je ook voor kiest, met onze Sups wordt het altijd een fantastische dag in Emmen en omstreken!

Reserveer direct

KENNISMAKING CLINIC

Wil je leren suppen, boek dan een kennismaking clinic bij ons om alle vaardigheden van het suppen te leren. 

Een clinic bestaat uit de volgende onderdelen:

  • +- 30 minuten; kennismaking, instructies op en rond het bord en veiligheid.
  • +- 60 minuten; effectief les op het water, eventueel aangevuld met een korte tour, extra technieken en skills(afhankelijk van het niveau) .
  • +- 30 minuten ; vrij Suppen, afronding en gezamenlijk opruimen van materiaal.

De clinic is inclusief kwaliteits supboard en peddel, eventueel kunt u er voor kiezen om een wetsuit en zwemvest bij te lenen. De clinics worden gegeven op het Ermerstrand, hier zijn douches aanwezig en ook kunt u voor of na de tijd op het terras genieten van een drankje. 

 

 

 

OP EIGEN LOCATIE SUPPEN? 

Heb je minimaal 4 geïnteresseerden en een leuke (andere) locatie, dan rekenen wij € 10 extra p.p.

INSTRUCTIE VIDEO

In onderstaande video leer je de beginselen van het Suppen!

VERHUUR LOCATIE

Ermerstrand

Steenbakkersweg 3,

7843 RM Erm

T: 0591 564 014 (toets 3)

E: Info@dm.events

Onderdeel van DM.Events

Brinkenhalte 20,

7812 HX Emmen

T: 0591 245 454

E: Info@dm.events